top of page

Guia de Hei - Nivell 1

El primer nivell consta de 10 pantalles diferents amb puzles interconnectats entre ells. En aquesta guia s'explicarà pas per pas com completar el nivell al 100%. L'obtenció de les aparences és totalment opcional per acabar el joc.


 

Clica a qualsevol lloc perquè Hei es desperti i s'aixequi del llit. De moment, a la primera pantalla pots fer poca cosa. Agafa el globus desinflat i ves cap a la pantalla de la dreta.


Si agafes el gelat podrit aconseguiràs una nova aparença per en Hei. Interacciona amb el cotxe abandonat per a començar a jugar un minijoc.


Aquest laberint dins del cotxe té dos possibles camins, cada un porta a un objecte diferent. Un gat mecànic i un globus desinflat.


Torna a la pantalla anterior i fes servir el gat mecànic en el cubell gegant, d'aquesta manera podràs agafar el comandament que es troba a sota.


Torna a la pantalla del cotxe i ves cap amunt. Trobaràs una nova pantalla amb uns pops mirant una pel·lícula i no et deixaran posar-te davant ni treure la càmera-projector del seu lloc. Continua pujant cap a dalt.


En aquesta nova pantalla podràs recollir la tele i col·locar el comandament al monitor que hi ha a la zona inferior.


Clica el monitor i canvia el canal perquè s'emeti "Love is a Losing Game".


Ara pots tornar a la pantalla anterior i recollir el cor que ha vomitat un dels pops.


Ara torna al monitor i canvia l'emissió a la versió "Rec".


Torna un altre cop a la pantalla dels pops i ara veuràs que com la càmera-projector està en versió "rec", el públic se n'ha anat. Això et permet recollir el globus i la càmera.


Torna a la pantalla del monitor i col·loca la càmera-projector a l'estaca que hi ha al costat del robot trencat i puja a la pantalla superior (seguint la catifa blava).


En aquesta nova pantalla col·loca la tele al cable que hi ha a terra. Veuràs que el robot amb flotador marxarà corrents a ajudar a l'altre robot.


Ara pots agafar diversos objectes: un globus, una clau, una llaminadura i recorda agafar la tele un altre cop.


Torna a la pantalla anterior i recull la càmera-projector. Ara ves cap a la dreta.


Pots agafar un trident amagat per obtenir una nova aparença. També pots agafar el globus que hi ha enganxat a la caseta-con.


Per a poder obrir la porta, abans de tot, has de col·locar la càmera a l'estaca i la tele connectada al cable. Intenta obrir la porta amb la clau i veuràs que ho aconsegueixes, ja que la serp s'estamparà contra la tele. Ja pot recollir la pila.


En aquesta nova pantalla pots recollir dues pedres i utilitzar una d'elles en el forat. Apareixerà un talp que et demanarà un pic.


Ves a la pantalla inferior i interacciona amb el dofí. Et demanarà que busquis els seus 10 fills en un minijoc. Un cop completat et donarà un esprai.


Torna a la pantalla anterior i infla els 6 globus que has anat recollint.


Torna a la pantalla dels dofins i ves cap a l'esquerra. Trobaràs unes barreres que pots aixecar amb els globus inflats per tal de recollir el trofeu i el pic.


Ara pots anar enrere i entregar el pic al talp per tal de recollir l'or.


Pots fer servir l'altra roca per cridar al talp un altre cop, veuràs que té un globus que pots recollir.


És moment de tornar a la primera pantalla de totes i fer servir l'esprai en la planta, d'aquesta manera podràs recollir una flor.


Ara torna a la pantalla dels pops i col·loca la càmera un altre cop al seu lloc original.


Torna a posar una de les pel·lícules al monitor.


Ara si poses el trofeu davant de la càmera, un dels pops s'espantarà molt i deixarà anar un ou. Interacciona amb l'ou perquè es trenqui.


Has de tornar a canviar el mode del monitor a "rec".


Ara ja pots recollir l'ou i la càmera.


Ves a la sala de dalt de tot i col·loca la llaminadura, el cor i l'ou a la màquina. Fes-li clic i veuràs que es fabrica una poció. Agafa-la.


Fes servir la poció en la pilota per a fer-la petita i poder recollir-la. També pots agafar l'últim globus d'aquest nivell.


Entrega la pilota a la foca i et deixarà que agafis el misto.


Torna a la sala de les pocions. Primer de tot col·loca el recipient de la poció al seu lloc. Ara a la màquina posa la flor, el misto i l'or i fes clic. Recull la nova poció que has fabricat.


Ja et pots dirigir a la sala final (a la dreta de la pantalla dels dofins). Però pel camí és important que col·loquis la càmera-projector a l'estaca que hi ha al costat dels robots.


De camí també infla els dos últims globus que et queden.


Amb aquests globus pots aconseguir una aparença nova.


Ara a la sala final connecta la tele al cable, d'aquesta manera el robot canviarà la direcció a on apunta el canó. Ja pots pujar sobre aquest i utilitzar la poció per incendiar les algues, que a la vegada encendran la metxa.


 

I d'aquesta manera es completa el nivell i fas enviar en Hei als núvols!

bottom of page