top of page

Guia de Hei - Nivell 2

El segon nivell consta de 10 pantalles diferents amb puzles interconnectats entre ells. En aquesta guia s'explicarà pas per pas com completar el nivell al 100%. L'obtenció de les aparences és totalment opcional per acabar el joc.


 

Clica a qualsevol lloc perquè en Hei s'aixequi. En aquest nivell has de construir un globus aerostàtic. Per fer-ho necessitaràs un globus desinflat, una capsa, 4 sacs, 4 cordes i foc. Per començar ves cap a la pantalla de dalt.


En aquesta pantalla trobaràs un conill que està buscant els seus 4 fills. De moment no pots fer res aquí, per tant, ves cap a l'esquerra.


Parla amb el Manolo per a aconseguir 10 recipients buits.


Torna a la pantalla anterior i guarda el llampec a un dels recipients. Ara ves cap a la pantalla de la dreta.


Pots obtenir una nova aparença a la part de darrere de la caseta. Recull les dues parts de l'aspiradora per a construir-la.


A la pantalla inicial ara pots acoblar la bateria groga a l'aspirador. També pots aprofitar per a guardar un llampec a un recipient. Ara ves cap a la pantalla de la dreta.


Agafa la palanca. Interactua amb la cova per a començar un minijoc.


En aquest laberint a fosques pots aconseguir un llampec i rescatar un dels conillets.


Recull la corda que ha deixat el conillet i ves cap a baix.


Primer de tot pots recollir una fusta després d'utilitzar l'aspirador per treure el núvol groc. També pots fer servir la palanca per obrir l'escotilla i guardar un llampec en un recipient. Finalment, interactua amb la màquina recreativa per a jugar a un minijoc.


En aquest minijoc has de crear un camí perquè el conillet escapi. Per a fer-ho, clicant el botó groc i el blau un cop, ho assoliràs.


Recull la corda que ha deixat el conillet i ves cap a la dreta.


Pots guardar el llampec a un dels recipients. Ara fes clic a la cua del conill perquè torni amb la seva mare.


Recull la corda que deixa el conillet, torna cap a l'esquerra i ves cap a baix.


Fes servir la palanca per obrir l'escotilla i recull els minerals. Guarda el llampec a un dels recipients. Interactua amb l'avió per a començar un minijoc.


Arriba al conillet per a salvar-lo i al globus desinflat per a recollir-lo, ves amb compte amb els enemics que hi ha pel camí o tornaràs a començar.


Recull la corda que deixa el conillet i torna a la pantalla inicial.


Col·loca les cordes i el globus desinflat a la zona esquerra de la pantalla i ves cap a dalt.


Ja has rescatat tots els conillets, com a recompensa, pots recollir el diamant. Utilitza l'aspirador per treure el núvol groc i recollir unes tisores que trobaràs. Ara ves cap a l'esquerra.


Dona els llampecs encapsulats al Manolo i deixarà anar a la caixa de fusta. Pots acoblar la bateria vermella a l'aspirador.


Torna a la pantalla amb els llacets i fes servir l'aspirador per treure el núvol vermell. Recull la fusta que hi ha a terra i acobla la bateria verda a l'aspirador.


Ves cap a la pantalla de l'avió un altre cop i treu el núvol vermell amb l'aspirador per obtenir un carnet VIP.


A la sala de la màquina recreativa ves cap a l'esquerra.


Treu el núvol verd amb l'aspirador i agafa la fusta. Pots aconseguir una nova aparença interactuant amb l'ocell. Ara ves cap a dalt, estaràs a la pantalla inicial, si des d'allà vas a l'esquerra i a baix hauràs travessat el riu. Dona-li el carnet al vigilant i et deixarà passar.


Guarda el llampec a un recipient i ves cap a l'esquerra.


Fes servir l'aspirador per treure el núvol groc i recull el llampec amb un recipient. Agafa els 4 sacs i entrega els minerals al venedor petit perquè et doni la bateria blava.


Torna a la pantalla dels llacets i treu el núvol blau amb l'aspirador. Ara talla la planta de foc amb les tisores per a recollir-la.


Ves cap a la sala dels arcs de Sant Martí per treure els núvols de colors amb l'aspirador i així poder agafar la fusta.


Ves cap a la pantalla on has trobat l'aspirador i treu el núvol verd amb aquest. Així pots fer recollir la fusta i donar les 5 al mecànic (conjuntament amb el diamant) perquè construeixi la capsa. Aprofita per obrir la rentadora amb la palanca i guardar el llampec a un recipient.


Fes servir l'aspirador per treure el núvol i guardar el llampec a un recipient. Ara entrega els 5 llampecs encapsulats al Manolo per aconseguir una nova aparença.


Torna a la pantalla inicial i deixa al seu lloc la capsa, la planta de foc i els sacs. Torna a clicar per a construir el globus aerostàtic.


 

I així completes el nivell i envies en Hei a la ciutat!

bottom of page