top of page

Guia de Hei - Nivell 4

El quart i últim nivell consta de 10 pantalles diferents amb puzles interconnectats entre ells. En aquesta guia s'explicarà pas per pas com completar el nivell al 100% i acabar el joc. L'obtenció de les aparences és totalment opcional per acabar el joc.


 

Veuràs que en aquest nivell hi ha moltes llaminadures a terra, però només pots portar a sobre 9 com a màxim. De moment agafa aquestes 5 llaminadures (osset, maduixa, síndria, cor i triangle). Ara ves cap a dalt a la dreta.


En aquesta pantalla hi ha una barrera que s'obre en col·locar 3 llaminadures en forma de dofí. De moment recull les llaminadures assenyalades (mongetes grogues, cirera i peu) i ves cap a dalt.


Aquí hi ha una incineradora que et permet lliberar d'espai el teu inventari, pots cremar qualsevol llaminadura. Per ara crema els ossets, ja que, quan els cremis tots rebràs una nova aparença. Recull la síndria i utilitza totes les llaminadures que són fruites a la barrera (maduixa, cirera i síndries). Abans d'anar cap a dalt, recull la llaminadura en forma de triangle i la part d'una corona.


Ara veuràs 3 barreres diferents. De moment l'única que podràs obrir és la verda col·locant les tres llaminadures de forma triangular. Ves col·locant les mongetes grogues i el cor per alliberar espai. Abans d'anar cap a dalt, recull la llaminadura dels llavis.


En aquesta pantalla pots recollir les següents llaminadures importants: osset, part de corona i mongeta groga. Ara ves a la màquina expenedora i juga al minijoc.


Semblant als minijocs de les màquines recreatives dels anteriors nivells, has de crear un camí. Els únics botons que has de clicar un únic cop són: groc, taronja, blau cel, verd fluix, rosat i marró. D'aquesta manera obtindràs el primer dofí.


Ves un altre cop a la pantalla de les barreres i utilitza la mongeta groga a la barrera groga. Ara ja pots anar cap a la dreta.


Aquí hi ha moltes llaminadures importants, però de moment agafa únicament el dit i el cor i ves cap a la pantalla de la dreta.


Fes servir les llaminadures de parts humanes (llavis, dit i peu) a la barrera. Agafa únicament el cor i el cuquet i torna enrere.


Aprofita per agafar la mongeta rosa i l'estrella blava. Torna a l'esquerra.


Fes servir els cors a la barrera vermella. Abans d'anar a l'esquerra agafa la piràmide i el botó rosa.


Entrega el cuquet, la mongeta, el botó, l'estrella i la piràmide a la florista, d'aquesta manera obtindràs un altre dofí. Agafa les llaminadures de l'ull i de l'osset.


Torna a la barrera de les parts humanes i col·loca l'ull per obrir-la. Agafa el tros de corona i l'osset abans d'anar cap a baix.


Agafa l'osset. La figureta d'or desbloquejarà una nova aparença. Entrega les 3 parts de corona al rei perquè et doni l'últim dofí.


Ves fins a la barrera dels dofins i col·loca'ls. Agafa l'osset i ves cap a la dreta.


Aquesta és l'última pantalla, si vas cap al préssec s'acabarà el joc. Però abans pots aconseguir dues aparences més. Agafa l'osset i ves cap a la incineradora.


Crema tots els ossets.


A la pantalla de les teranyines pots agafar un osset. Hi ha un eriçó amagat que per agafar-lo hauràs de recollir una de les llaminadures que et barren el pas.


A la pantalla de les barreres entrega l'eriçó a la dissenyadora per aconseguir una aparença. Recull l'últim osset.


Crema els dos ossets i obtindràs l'última aparença.


Ves a la pantalla final i interactua amb el préssec.


 

Fins aquí el joc!

bottom of page