top of page

Ressenyetes - Gener 2024

Com sempre, aquestes opinions són subjectives; no estic intentant escriure una ressenya professional. Només comparteixo la meva perspectiva i experiència viscuda amb cada obra.


 

🎮 VIDEOJOCS

 

Faerie Afterlight 🧚‍♀️

Plataforma: Nintendo Switch / Desenvolupadors: Clay Game Studio

Un metroidvania que majoritàriament se sent com un plataformes 2D regular, per ser honest, hi ha 0 exploració. Tot i això, m'ha agradat. L'art és bonic i polit, i la jugabilitat té mecàniques variades i ben combinades. El principal problema per a mi és que algunes decisions de disseny fan que el joc sigui una mica frustrant en alguns punts, especialment els bosses i les plantes que et fan reaparèixer, a més, els controls podrien ser una mica millors. Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆ (7/10)

 

Isoland 4 🪶

Plataforma: iOS / Desenvolupadors: Cotton Game

Probablement soc el fan més gran d'Isoland. M'encanta i aquesta seqüela no em va decebre. També m'agrada que cada entrega tingui mecàniques úniques i originals.

Puntuació: ★★★★★★★★☆☆ (8/10)

 

No More Heroes 3 👽

Plataforma: Nintendo Switch / Desenvolupadors: Grasshopper Manufacture

He matat a dos dels aliens i fins aquí. Les dues primeres entregues em van encantar, però crec que és una saga que en aquesta entrega s'ha quedat estancada i ja no resulta innovadora com abans. Combat repetitiu i tosc. El "món obert" en si ja no funcionava a la primera entrega, ara van i li donen més importància a això... Males decisions de disseny per tot arreu. Així i tot, l'art continua sent molt xulo, hortera però amb estil. I el disseny de personatges genial com sempre. És una llàstima.

Puntuació: ★★★★★☆☆☆☆☆ (5/10)

 

 

📺 SÈRIES

 

Berlín 📢

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix

No està malament, però igual que La Casa de Papel, hi ha massa drama innecessari per allargar les coses. Em sobra una mica de Berlín a la sèrie. Em quedo amb alguns moments icònics i els nous personatges.

Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆ (7/10)

 

Todos Mienten 🔪

Temporada: 1 / Plataforma: Movistar Plus+

Sense més, la veritat. Alguns actors ho fan bé, enfront de molts que aquí no ho fan massa bé. La història és entretinguda, però res de l'altre món.

Puntuació: ★★★★★☆☆☆☆☆ (5/10)

 

Griselda ❄️

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix

La Sofia Vergara està impecable, m’agrada molt com actua. El guió de la sèrie well… massa ràpida, com si tinguessin pressa en acabar. A més he llegit que s’han inventat moltíssimes coses i la personalitat de la Griselda no era així. Entenc que és ficció, però un pelet més fidel a la realitat hauria sigut més interessant. Això sí, molt ben feta i enganxa bastant.

Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆ (7/10)

 

Has jugat a algun d'aquests jocs? Has vist alguna d'aquestes sèries o pel·lícules? Què n'opines?

Commenti


bottom of page