top of page

Nou joc: Membal - Disponible aviat


L'any passat no vaig treure cap joc en si, ara bé, vaig publicar Hei i TacTac Prologue a Nintendo Switch. Aquest any he decidit que si tinc temps, llençaré dos jocs en comptes d'un! De moment, el primer arriba aquest febrer, en pocs dies. Es diu Membal, un joc on treballes la memòria mentre construeixes el teu poble i coneixes a un munt d'animals simpàtics.


Per ara està disponible per a posar a la llista de desitjos a Steam: 


Introducció:

Membal és una de les primeres idees que vaig tenir amb relació a la creació de videojocs. Quan jo tenia setze anys, la meva tieta la van diagnosticar amb Alzheimer i jo la volia ajudar fent una aplicació per a treballar la memòria de manera divertida. Era innocent i ingenu, però vaig intentar fer que el joc fos una realitat. En aquell llavors, no tenia absolutament ni idea de programació, però sí que sabia utilitzar el Photoshop, així que vaig començar a fer l'art. Al final vaig acabar desistint, així i tot, em sorprèn que arribés tan lluny.

Farà cosa de dos anys, la meva tieta va morir, i poc després va ser quan vaig recordar sobre aquest joc, Membal. Vaig decidir que l'havia de fer, per mi i per la meva tieta. És una de les idees que va fer que em volgués dedicar a crear els meus propis videojocs, per això no la volia deixar abandonada. I per a ma tieta com a homenatge i l'esperança de potser ajudar a gent en la seva situació.


 


Descripció del joc:

Benvinguts a Membal: La teva Ciutat, la teva Memòria!

Submergeix-te en un món encantador on la reconstrucció d'una ciutat va de la mà amb el cuidat de la teva ment. A Membal, et submergiràs en una aventura única, plena d'adorable diversió i desafiaments mentals gratificants.


La teva aventura personal:

  • Construeix i fes créixer la teva ciutat: Alguna vegada has somiat en ser l'arquitecte del teu propi poble? A Membal, és possible! Reconstrueix des de zero i fes créixer la teva ciutat pas a pas, convertint-la en un lloc vibrant i acollidor per als seus habitants.

  • 140+ veïns animals únics: Descobreix una comunitat diversa i entranyable de personatges peluts, escamosos i emplomats. Cadascun té la seva pròpia personalitat i habilitats especials. Convida'ls a la teva ciutat i connecta amb les seves històries úniques!

  • Decora i expressa el teu estil: Fes brillar la teva creativitat decorant el teu poble al teu gust. A més, personalitza el teu avatar amb una gran varietat d'induments, pentinats i fons de pantalla per al teu mòbil. Desbloqueja nous elements a mesura que avances en el joc!


Desenvolupa la teva ment jugant:

  • Minijocs que entretenen i ajuden: Més de 25 minijocs curosament dissenyats per mantenir la teva ment activa. Des de desafiaments visuals fins a proves de memòria a llarg termini, cada joc és una oportunitat per aprendre i millorar!

  • Enforteix la teva memòria, enriqueix la teva vida: A Membal, l'entrenament de memòria va més enllà dels jocs: és una eina poderosa per reforçar la ment. La memòria és inestimable en la vida diària, i millorar-la no només és divertit, sinó també beneficiós per a persones de totes les edats, especialment per aquells que busquen mantenir la seva agudesa mental! Jugar a jocs de memòria també pot ajudar en casos d'Alzheimer. Els desafiaments de memòria estan dissenyats per oferir una experiència beneficiosa i agradable per a tots els jugadors.

  • Desafiaments que et motiven: Supera 60 desafiaments únics i desbloqueja assoliments que marcaran el teu progrés i destresa en el joc. Demostreu la vostra habilitat i compliu cada objectiu per convertir-vos en un mestre de la memòria a Membal!


 

Fanzine:

Crec que un dels meus punts febles quan es tracta dels meus videojocs és el màrqueting. I és que hauria de començar a aprendre sobre estratègies per publicitar els meus jocs. Així i tot, jo sempre intento fer coses originals. Amb Membal he pensat en un Fanzine explicant de sobre que tracta el joc. Encara no sé bé on els deixaré o si potser em poso a repartir-ne pel carrer, qui sap. Aquest és el resultat: 

I fins aquí el post sobre Membal! Aquests dies fins al llançament del joc aniré actualitzat la web amb nous articles i un canvi radical del disseny de la pàgina principal i la de tots els jocs… Estic molt impacient per publicar-la, però vull tenir-la completa del tot abans de fer-ho.


Comments


bottom of page