top of page

Ressenyetes - Desembre 2022

He estat fent ressenyes ràpides de tots els mitjans que consumeixo des de fa temps, així que faré un resum mensual i el publicaré aquí. El més antic que he trobat és de desembre de 2022, així que començaré des d'allà per tenir-los tots aquí junts.


Aquestes són opinions subjectives; no estic intentant escriure una ressenya professional. Simplement comparteixo la meva perspectiva i l'experiència que he tingut amb cadascun d'ells.

Jocs jugats: 3

Sèries vistes: 11

Pel·lícules vistes: 3🎮 Videojocs

Time on Frog Island 🐸

Plataforma: Nintendo Switch / Puntuació: ★★★★★★☆☆☆☆

M'ha agradat, però potser és massa senzill, a vegades sembla que només vas d'un punt A a un punt B. No té moltes mecàniques, però és tranquil i relaxant. M'encanta l'art.


Picross S2 🟦

Plataforma: Nintendo Switch / Puntuació: ★★★★★★☆☆☆☆

Vaig jugar la versió de Picross Zelda a la 3DS fa uns anys, i em va encantar. Sempre m'han agradat els sudokus, i això és una mica similar. Potser trobo a faltar l'art pixelat de Zelda o algun altre tema, però encara ho vaig gaudir.


Yoshi's Crafted World 🌞

Plataforma: Nintendo Switch / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆

Tenia aquest joc descarregat de fa anys i, finalment, li vaig donar una oportunitat. L'art és tan bonic i original, m'han agradat tots els elements de cartró. Les mecàniques són correctes, és un joc divertit, però es torna repetitiu. A més, la dificultat sempre és la mateixa (fàcil). Pots completar-ho al 100% per a un desafiament addicional, però és més aviat avorrit que difícil.📺 SÈRIES

1899 🚢

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆

Vaig estimar Dark - els mateixos directors - i aquesta té les mateixes vibes, així que és força guai. Personatges interessants i una història misteriosa, perfecte. M'agrada molt el tractament de Lost amb cada episodi centrant-se en un personatge específic. La trama es torna una mica confusa, però.


The White Lotus 🪷

Temporada: 1 / Plataforma: HBO Max / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆

És tan caòtic i em va donar ansietat amb la música en alguns moments hahaha. Però és genial, m'ha agradat molt. El repartiment és fantàstic i està molt ben feta i és divertida.


The White Lotus 🛵

Temporada: 2 / Plataforma: HBO Max / Puntuació: ★★★★★★★★★☆

Encara millor que la primera temporada per a mi. M'agraden més aquests personatges. També m'ha encantat Sicília, gairebé vull visitar-la ara.


Alice in Borderland 🃏

Temporada: 2 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★★★☆

Gran sèrie, i aquesta segona temporada té el nivell de qualitat de la primera temporada. M'han agradat els jocs i els nous personatges. El final potser no és el meu favorit, però tot té sentit i també afegeix alguns dubtes al públic.


Élite 🥃

Temporada: 6 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★☆☆☆☆☆

Empitjora cada cop més, però ja ho sabia abans de començar aquesta temporada, i estic bé amb això, lol. Només em va semblar estrany que facin desaparèixer els meus personatges favorits (Cayetana i Rebecca) i no en diguin res. La trama és pobre com sempre i gairebé no passen coses interessants, potser el més intrigant és el final obert. Isadora va ser l'única cosa que em va fer continuar mirant; ella va carrilejar la temporada.


Smiley 🙂

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆

Pensava que seria molt dolenta, però m'ha encantat. Em sento representat per alguns personatges i m'agrada que la cultura catalana hi sigui tan present. Dada curiosa: em van trucar per ser un actor de fons en aquesta sèrie, però no vaig poder anar.🎨 ANIMACIÓ

Rick and Morty ☀️

Temporada: 6 / Plataforma: HBO Max / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆

Em faltaven 3 episodis d'aquesta última temporada i finalment l'he vist. Ha estat una bona temporada, millor que la temporada 5 per a mi. No és el mateix que al principi, però segueix sent divertida i original.🎌 ANIME

Mob Psycho 100 💐

Temporada: 3 / Puntuació: ★★★★★★★★★☆

Aquest anime és tan reconfortant; trobaré a faltar en Mob molt, però és hora de deixar-lo anar. Aquest ha estat el final perfecte per a una sèrie increïble.


Bleach 🗡️

Temporada: 17 / Puntuació: ★★★★★★★★★☆

Bleach ha tornat amb una temporada impressionant, és genial. La qualitat de l'animació és increïble, i m'encanta que la història s'hagi tornat més fosca i que tot estigui connectat. No puc esperar per a la propera temporada.


Chainsaw Man 🪚

Temporada: 1 / Puntuació: ★★★★★★★★★☆

Tenia moltes ganes de veure l'anime de Chainsaw Man perquè una amiga havia llegit el manga i em va dir que era el seu favorit. I no m'ha decebut en absolut, és genial i amb personatges increïbles. L'animació és excel·lent i la trama prometedora, no puc esperar per a més! 12 episodis no han estat suficients.


Spy X Family 👨‍👩‍👧

Temporada: 1 / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆

M'ha agradat, però després d'uns quants episodis, m'he avorrit una mica i he fet una pausa fins ara. M'encanta el trio familiar i són perfectes, però a vegades la trama podria ser més interessant. L'animació és increïble, però!📺 PELÍCUL·LES

Cinco Lobitos 🐺

Platforma: HBO Max / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆

Pel·lícula espanyola amb grans actors, ho fan molt real. Potser és la pel·lícula més trista que he vist en anys.


Avatar: The Way of Water 🐳

Puntuació: ★★★★★★☆☆☆☆

Alguns escenaris són bonics, però en general, la trama és una mica avorrida i la pel·lícula podria ser de 1h 30 minuts en lloc de 3 hores. Ho entenc, té un CGI impressionant, però això no és suficient.


Glass Onion 🧅

Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★★★★

Finalment he vist Glass Onion, i és una obra mestra. M'agrada la música de Janelle Monáe, però no sabia si ho faria bé com a actriu. Bé, ho ha clavat completament. 10/10 per a mi, he gaudit cada minut.Has jugat o vist algun d'aquests? Quina és la teva opinió?

Comments


bottom of page