top of page

Ressenyetes - Gener 2023

Com sempre, aquestes són opinions subjectives; no pretenc escriure una ressenya professional. Simplement estic compartint la meva perspectiva i l'experiència que he tingut amb cada obra.

Videojocs jugats: 0

Sèries vistes: 7

Pel·lícules vistes: 0📺 SÈRIES

Emily in Paris🥐

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

No sé per què vaig acabar veient aquesta sèrie, però la veritat és que és força entretinguda.


Emily in Paris 🛵

Temporada: 2 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Per què m'agrada tant aquesta sèrie? Sóc molt bàsic, jajaja. Bé, és una bona temporada, millor que la primera, això segur. M'agraden gairebé tots els personatges.


Emily in Paris 🎡

Temporada: 3 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Bé, aquí estic per més Emily a París. Sento que estan començant amb el drama innecessari i probablement la quarta temporada serà el declivi de la sèrie. Però aquí estic per veure com acaba.


Bake Squad 🍰

Temporada: 2 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

M'encanta aquest programa, però em fa molta gana! Han anat encara més lluny aquesta temporada, fent coses realment impressionants. Sento que està prou clar que tenen més ajuda del que sembla i probablement més temps, però igualment han fet una feina increïble. A més, l'Ashley em recorda a Jessica Jones i això m'encanta.


La Casa de Papel: Korea 🎭

Temporada: 1 / Part: 2 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

La primera part va ser una mica avorrida perquè era la mateixa història a Corea, però aquesta segona part va canviar algunes coses i algunes decisions són realment molt millors. Millor del que esperava.


Run for the Money 🏃‍♂️

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

És millor del que pensava, en realitat és un reality show bastant entretingut. Una mena de Joc del Calamar / Alice in Borderland / Los Juegos del Hambre en la vida real, ben executat i amb concursants divertits (no tots).


🎌 ANIME

Parasyte 🪬

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Valoración: ★★★★★★★☆☆☆

M'encanta, però el romanç innecessari espatlla la diversió per a mi. A més, fer que totes les dones siguin tontes és sexista i estrany. Però igualment, ignorant això, la història és realment bona i també la filosofia que planteja.Has jugat o vist alguna d'aquestes obres? Quina és la teva opinió?

Comments


bottom of page