top of page

Ressenyetes - Març 2023

Com sempre, aquestes són opinions subjectives; no pretenc escriure una ressenya professional. Simplement estic compartint la meva perspectiva i l'experiència que tinc amb cada obra que jugo o veig.

Videojocs jugats: 12

Sèries vistes: 4

Pel·lícules vistes: 5🎮 VIDEOJOCS

Bayonetta 3 👠

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Tinc sentiments contradictoris amb aquest joc. És divertit, però la fórmula de Bayo ja és una mica repetitiva en aquests moments, i no se sent tan nou, tot i que han posat la invocació de dimonis i la jugabilitat de la Viola. Problema: realment no m'agrada el disseny de la Viola des del principi, així que... Però la seva transformació és genial. La història va bé fins que es torna massa confusa al final. Suposo que vol un reinici de la saga en el pròxim joc? No entenc aquesta decisió, però bé. Tot i això, tinc moltes ganes de jugar al joc de la Cereza!


Metroid Prime Remastered 👾

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Primera vegada jugant a un Metroid Prime; bé, en realitat, només he jugat Dread abans d'aquest, així que sóc nou en la saga. És un joc impressionant; l'he gaudit molt i no podia deixar de jugar-hi. Potser la manca de teleportació és un gran error, i també odio quan els jocs tenen tota la seva història en textos; no sé qui llegeix això, però segur que jo no. M'hauria agradat conèixer la història, hauré de veure un vídeo a YouTube, faltaven escenes cinematogràfiques en aquest joc. Tot la resta és realment bo; els caps són creatius i divertits de vèncer (excepte l'últim).


Lil Gator Game 🐊

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★★★☆

Una curta i bonica aventura. M'he divertit molt jugant a aquest joc, i m'ha fet recordar la meva infància. M'ha encantat ser aquest petit gator corrent i trencant coses. Realment recomanable!


Isoland 3: Dust of the Universe 🪐

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Realment m'agraden els jocs d'Isoland; són difícils però tenen sentit de la seva manera. Els gaudeixo molt. Aquest potser és més fàcil, especialment la segona vegada, que normalment és molt més difícil que la primera, en aquest cas està més o menys al mateix nivell. M'encanta que, tot i ser el tercer joc que fan, els trencaclosques no es senten repetitius en aquest punt.


Isoland: The Amusement Park 🎠

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Vaig descobrir que hi havia un altre joc d'Isoland que no havia jugat! Aquest es va centrar més en aconseguir objectes i usar-los, però els trencaclosques també són molt enginyosos. Vaig quedar atrapat 2 vegades, i la meva ment es tornava boja. La segona vegada té molts trencaclosques diferents, així que això és genial. L'únic dolent que tinc a dir és que l'art es sent més buit aquesta vegada.


Papetura 📜

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Fa mesos que vaig jugar a Papetura i el vaig deixar perquè el vaig trobar desesperadament lent. Ahir ho vaig intentar de nou perquè l'art és impressionant. Tot i així, el joc és massa lent; sembla una aventura de 30 minuts allargada per durar 2 hores. L'art és un 10, però li manca molta substància al joc.


Blanc 🦌

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Un interessant joc indie curt. L'he jugat sol, el qual és una mica avorrit, i suposo que en mode cooperatiu és una millor experiència. Tot i així, jugar sol és confús, sempre ho és quan has de moure dos personatges al mateix temps amb un sol controlador (em va passar el mateix amb el Brother). L'art és bonic i la història també, però la jugabilitat podria ser més variada.


Hidden Paws Mystery 🐈‍⬛

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★☆☆☆☆☆☆

Hi esperava més, és simplement el primer però en diferents escenaris. Els controls de la càmera no van millorar i segueixen sent avorrits a la Switch. Tot i així, m'encanta el concepte.


The Legend of Bum-Bo 💩

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Un joc de combinació de 4 i roguelike. És un joc divertit amb un art bonic i una jugabilitat original. El meu problema amb els roguelikes és que acaben sent massa repetitius, aquest no en és una excepció. Em faltava alguna cosa més, potser no només lluita rere lluita.


Ankora Lost Days 🚀

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

M'encanten els jocs de Chibig; sempre són tan bonics i reconfortants. M'agrada la varietat de missions per a cada personatge. S'aprecia que Ankora va ser originalment un joc mòbil, però l'han adaptat bé i és bastant entretingut. No puc esperar els jocs que estan preparant per aquest any!


Cereza and the Lost Demon 🧚

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Aquest joc és increïble; l'art és impressionant i la jugabilitat és molt divertida. Es torna una mica repetitiu cap al final, però és realment bo. La història també és interessant, probablement el meu joc preferit de Bayo (prefereixo aquest gènere al hack and slash).


Lumote: The Mastermote Chronicles 🪼

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Un encantador joc de trencaclosques i plataformes en 3D. M'ha agradat, i els trencaclosques estan ben dissenyats; a vegades et fan sentir astut, la qual cosa és senyal d'un bon joc de trencaclosques. L'art també és bonic. Es torna una mica repetitiu, i algunes solucions es senten aleatòries, però és entretingut.📺 SÈRIES

The Last of Us 🦒

Temporada: 1 / Plataforma: HBO Max / Valoració: ★★★★★★★★★☆

Així és com es fa una adaptació d'un videojoc. Es van mantenir molt fidels a la història original, i amb actors increïbles, es tradueix en una sèrie impressionant. M'ha encantat el maquillatge dels monstres.


Daisy Jones & the Six 🎤

Temporada: 1 / Plataforma: Amazon Prime / Valoració: ★★★★★★★★★☆

Aquesta sèrie és tan, tan, tan bona; realment recomanada. Els actors són tots molt talentosos, la música és increïble, i la història es sent real i honesta. M'ha encantat cada episodi.


Manifest ✈️

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Per ser honest, vaig seguir veient-ho perquè realment em recordava a Lost, que enyorava una mica. Vaig acabar gaudint-ne; no és el millor programa i hi ha un drama innecessari, però és entretingut.


The Circle ⭕

Temporada: 5 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Em començava a avorrir una mica de la fórmula i gairebé abandono aquest programa, però aquesta temporada va ser força entretinguda. M'agradaven la majoria dels concursants, i el guanyador va ser un dels meus favorits.🎨 ANIMACIÓ

The Secret Life of Pets 2 🐯

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

És bonica i divertida, però la trama és una mica confusa i s'enfila amb un final apressat. M'han encantat els gats.📺 PEL·LÍCULES

The Babysitter 🔪

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Va ser una pel·lícula divertida. La trama és tan tonta, que m'ha agradat. Ara estic llest per a la seqüela.


The Babysitter: Killer Queen 🐰

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

M'ha encantat, m'he rigut molt. Hi haurà una tercera part? Vull dir, tot sembla estar resolt, però què passa amb aquella última escena? Bé, aquí estic per veure-ho.


Full Metal Alchemist: The Last Alchemy 🚪

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Bé, la trilogia és una mica fluixa, com gairebé totes les adaptacions en viu d'anime, però va ser agradable recordar la història de FMA. El CGI és tan dolent que es converteix en camp.


La Tribu 👯

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★☆☆☆☆☆☆☆☆

Realment dolenta...Has jugat o vist alguna d'aquestes obres? Quina és la teva opinió?

Commentaires


bottom of page