top of page

Ressenyetes - Abril 2023

Com sempre, aquestes són opinions subjectives; no pretenc escriure una ressenya professional. Simplement comparteixo la meva perspectiva i l'experiència que tinc amb cada obra que finalitzo.

Videojocs jugats: 5

Sèries vistes: 10

Pel·lícules vistes: 7🎮 VIDEOJOCS

Koral 🪸

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Un joc creat per un desenvolupador en solitari de Barcelona; admiro la seva feina, i en realitat va venir a la meva uni mentre estudiava per fer una xerrada, la qual cosa vaig agrair molt perquè va ser l'única vegada que van parlar de desenvolupadors en solitari durant una carrera de 4 anys en producció de videojocs. El joc té alguns trencaclosques fàcils, però en la seva major part és un simulador de passeig. L'art és realment bonic, però no sóc un fan del gènere. Tot i així, va ser interessant de jugar i mostra molt d'amor per l'oceà.


Lumbearjack 🪓

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Hi ha quelcom en els jocs en què has de destruir-ho tot que em resulta molt satisfactori. Lumbearjack em va recordar a Katamari i Donut County; m'encantà. Una aventura tranquil·la i bonica.


Looking for Aliens! 🛸

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Els jocs inspirats en "On és l'Wally?" sempre són benvinguts, però sento que aquest no és el meu favorit. Hidden Folks ho va fer millor, i fins i tot Hidden Through Time també, en la meva opinió. Tot i així, és entretingut.

Megaman Battle Network 🔌

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Jugar a aquest joc m'ha fet sentir molt nostàlgic. La jugabilitat no ha envellit molt bé, lamentablement. Moltes batalles resulten una mica tedioses i lentes. Reconec que vaig fer trampa usant els nous atacs podersos des de la meitat del joc; volia acabar la història i recollir cartes sense passar massa temps lluitant. A més, no hi ha guardat automàtic... I encara així, el nivell de les bateries va ser un infern, jajaja. El disseny de personatges segueix sent realment excepcional, això sí.


Megaman Battle Network 2 🏢

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Comença bé, però coses com el tema del gel a la xarxa són taaaaan tedioses. Aquest joc abusa d'anar d'un costat a l'altre i cansa en alguns moments, especialment quan tens una batalla de virus a cada pas... Vaig començar com amb el primer, però vaig acabar canviant al mode trampa perquè fos suportable jugar. Realment m'agrada la història i els personatges d'aquests jocs, però la jugabilitat és massa repetitiva.📺 SÈRIES

Manifest 🧊

Temporada: 2 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Es torna realment dolent; la trama és feinera i es sent desconnectada, repetitiva i avorrida. Però a vegades m'agraden els programes dolents, així que aquí estic per veure-ho.


Manifest 🦚

Temporada: 3 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Bé... Pur absurdesa durant tota la temporada, però aquí estic per veure-ho.


Manifest 🌋

Temporada: 4 / Part: 1 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Vaja, vaig plorar molt amb el final. Com que es podia veure venir des que va començar el capítol, però em va emocionar molt. Potser aquesta temporada no és tan dolenta, però aquest programa ha de acabar.


Beef 🛻

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Aquest programa és molt bo; m'encantà. Potser esperava més en l'últim episodi, però encara és bastant original tot el temps.


Kingdom 🧟‍♀️

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Molta gent em va recomanar aquesta sèrie, però no m'agrada gaire. És com zombies a l'antiga Corea i ja està. Sento que no té gaire contingut, i és una mica lenta. Seguiré veient-la perquè és curta.


Kingdom 🪻

Temporada: 2 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Encara una mica lenta en alguns punts, i aquesta temporada té una mica menys de trama, i era bastant òbvia cap a on anaven les coses. Tot i això, quan em vaig adonar que la doctora és Sun a Sense8, de sobte em vaig interessar més, jajaja. La gent compara aquest programa amb Joc de Trons i aquesta reina amb Cersei... Estem veient la mateixa sèrie?


Bienvenidos a Edén 📡

Temporada: 2 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

La primera temporada va ser meh però addictiva. Aquesta ho va fer tot genial i va portar aquest programa a llocs interessants. Realment m'agradà aquesta temporada i no puc esperar la següent. Tots els que critiquen poden callar-se; aquesta temporada va ser genial.


La Firma 🛻

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Probablement el millor talent show que he vist. La Nicki és increïble; m'agrada molt ella, també el Tainy i el Rauw són increïbles. Els concursants eren tan talentosos, i m'agradà que només cantessin les seves pròpies cançons originals.


Soy Georgina 💋

Temporada: 2 / Plataforma: Netflix / Valoracin: ★★★★★☆☆☆☆☆

Vol ser tant una Kardashian jajaja. En realitat és entretingut; suposo que hi ha alguna cosa divertida en veure persones riques ser més tontes que tu.
🎨 ANIMACIÓ

The Super Mario Bros. Movie 🍄

Valoració: ★★★★★★★★☆☆

M'encanta! Un bonic homenatge a la saga, i l'animació és increïble. Tots els detalls i tot, vaig somriure durant tota la pel·lícula. Espero que tinguem una seqüela (amb Rosalina, si us plau) i més pel·lícules d'IP de Nintendo com Zelda.🎌 ANIME

My Hero Academia 🦹

Temporada: 6 / Valoració: ★★★★★★★★★☆

Bé, Boku No Hero sempre ha estat mig per a mi amb una gran animació, però des de la última temporada, les coses van començar a ser realment interessants. I aquesta temporada és la millor; m'encantà. És tan bona. Es tornà fosca i més profunda. No puc esperar el final.📺 PEL·LÍCULES

Murder Mystery 🛥️

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Bé, les meves expectatives eren molt baixes, i en realitat va ser força divertida. Vaig riure molt en algunes parts. La Ceba de Cristall d'Alixpress, unes riallades. Ara he de veure la segona part.


Murder Mystery 2 💼

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Una pel·lícula tan divertida, millor que la primera en la meva opinió. Ho vaig passar molt bé; vull més comèdies com aquesta.


Train to Busan 🚆

Plataforma: Google Play / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Aquesta pel·lícula és genial. Una bona visió d'una invasió zombie. Aquest nen és tan talentós, per Déu.


Hunger 🍽️

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Entretinguda, però res de veritat especial. No tinc molt a dir al respecte, sincerament.


El Cazador ⌚

Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★☆☆☆☆☆☆

Per ser honest, no m'agradà gaire perquè es va sentir massa pesada per a mi. Potser prefereixo els diàlegs sobre les mirades intenses i tot això; tant silenci és exasperant. Tot i que és interessant, crec que s'ha quedat una mica curta. Hi ha massa cabdells solts i és massa oberta.


Fenómenas 🔮

Plataforma: Netflix / Valoración: ★★★★★★☆☆☆☆

Vaig pensar que seria molt dolenta, però, eh, va ser entretinguda. M'agraden els personatges principals, i tot i que la trama és bastant comuna, té els seus moments. No és un blockbuster, però està bé per passar l'estona.Has jugat o vist alguna d'aquestes obres? Quina és la teva opinió?

Comments


bottom of page