top of page

Ressenyetes - Juliol 2023

Com sempre, aquestes són opinions subjectives; no estic intentant fer ressenyes professionals. Només comparteixo la meva perspectiva i experiència amb cada obra que acabo.

Videojocs jugats: 2

Sèries vistes: 10

Pel·lícules vistes: 2🎮 VIDEOJOCS

Lost in Play 🐸

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Lost in Play és un adorable point&click. Si t'agrada el gènere, definitivament hauries de provar-lo. Les animacions són espectaculars, l'ambientació general i el resultat final estan a l'alçada de les sèries de Cartoon Network.


Moncage

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Moncage és un impressionant joc de trencaclosques que juga amb les perspectives. Està molt ben pensat i presenta un art preciós i una història captivadora. Em fascina com tot succeeix dins d'una simple capsa. Molt recomanable!📺 SERIES

Survival of the Thickest 👗

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Pensava que aquesta seria una sèrie divertida que gaudiria, però sincerament, és bastant mediocre, amb més drama que comèdia pel meu gust. Sense res d'especial.


RuPaul's Drag Race All Stars 👑

Temporada: 5 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

La primera vegada que veig un All Stars, i pensava que estaria a un nivell superior, però després de veure les temporades 12 i 13 de Drag Race... Bé, suposo que si ja coneixes les reines, està millor, però encara deixa molt que desitjar pel meu gust. Shea era la clara guanyadora, l'única que ho va petar de principi a fi.


RuPaul's Drag Race All Stars 👸

Temporada: 6 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

El mateix que la temporada 5, no em van sorprendre gaire aquestes reines, excepte la Kylie, i va guanyar, així que tothom content.🎨 ANIMACIÓN

Steven Universe Future 🌵

Temporada: 1 / Plataforma: HBO Max / Valoració: ★★★★★★★★★☆

El final perfecte per a una sèrie meravellosa. Crec que Steven Universe és la sèrie que més m'ha fet plorar. Em va ajudar fa uns anys quan estava en una mala situació, i té un lloc molt especial al meu cor. M'ha agradat molt l'evolució de l'Steven a Future.


The Owl House 🦉

Temporada: 1 / Plataforma: Disney+ / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Després de acabar Steven Universe Future, necessitava una sèrie d'animació amb bon rotllo per omplir el buit existencial. Així que vaig començar The Owl House perquè havia llegit molt a Twitter sobre com de bona era. I no em va decebre gens. Comença a poc a poc, però els personatges m'han conquerit capítol per capítol.


The Owl House 🌞

Temporada: 2 / Plataforma: Disney+ / Valoració: ★★★★★★★★★☆

Millor que la temporada 1, les coses es posen realment interessants, i veiem com els personatges evolucionen constantment. M'ha encantat. He d'esperar que Disney+ estreni la tercera temporada a Espanya...


Family Guy 🤖

Temporada: 19 / Plataforma: Disney+ / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Solia estar obsessionat amb aquesta sèrie quan era adolescent, i l'any passat vaig veure gairebé totes les temporades que em faltaven. És el meu guilty pleasure. Ja no és tan divertida, però té els seus bons episodis.


Family Guy 🇨🇦

Temporada: 20 / Plataforma: Disney+ / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

No hi ha gaire a dir, està al mateix nivell que la temporada anterior. Potser m'he rigut més amb aquesta, té més moments divertits.🎌 ANIME

Hell's Paradise 🌺

Temporada: 1 / Valoració: ★★★★★★★★★☆

Vibres d'Attack on Titan, Jujutsu Kaisen i Chainsaw Man. M'ha encantat; els personatges i la història són realment interessants. No puc esperar per veure més dels nois/noies flors.


Heavenly Delusion 🔫

Temporada: 1 / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

M'ha agradat, no m'ha apassionat, però l'animació és genial, i realment vull saber com acaba la història. Em recorda una mica a The Promised Neverland.📺 PELÍCULAS

Fire Island 🔥

Plataforma: Disney+ / Valoració: ★★★★★★★★★☆

Una comèdia romàntica gai? Sí, gràcies. L'he gaudit molt. Sí, està plena de tòpics i tot això, però què espera algú d'una comèdia romàntica? És divertida i té uns personatges increïbles. Recomanada.


Barbie 👠

Valoració: ★★★★★★★★★☆

Obsessionat amb aquesta pel·lícula, m'ha encantat cada detall. La nova Chicas Malas per a les noves generacions. El repartiment és perfecte i és una bona crítica al patriarcat en què vivim.Has jugat o vist alguna d'aquestes obres? Quina és la teva opinió?
bottom of page