top of page

Ressenyetes - Juny 2023

Com sempre, aquestes són opinions subjectives; no pretenc escriure una ressenya professional. Simplement comparteixo la meva perspectiva i l'experiència que he tingut amb cadascuna d'aquestes obres,

Videojocs jugats: 0

Sèries vistes: 11

Pel·lícules vistes: 1📺 SÈRIES

Never Have I Ever 🎓

Temporada: 4 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Que tots acabin en una relació és una mica forçat. En fi, és una bona temporada final; ja estava començant a cansar-me, així que és millor que hagi acabat. Potser una nova sèrie ambientada a la universitat amb nous personatges seria una bona continuació. La meva queixa: Aneesa no té prou temps a la pantalla. Sembla que la van utilitzar a la darrera temporada per avançar amb la trama i després adéu.


Heartbreak High 🗺️

Temporada: 4 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

M'ha agradat molt aquesta sèrie! El drama adolescent perfecte. Per a mi, està al mateix nivell que Sex Education, i això és dir molt. Espero que continuïn amb ella.


Manifest 🌋

Temporada: 4 / Part: 2 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Han resolt les coses bastant ràpid (en comparació amb temporades anteriors) i és un bon final. Sembla una mica previsible i tòpic, amb tot acabant com si hagués estat un somni (ja ho sé, no exactament), però igualment he gaudit de com s'han resolt les coses.


Black Mirror 📺

Temporada: 6 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Estava molt emocionat després de l'episodi Awful Jen; la temporada comença en el cim amb un clàssic Black Mirror. Però va cap avall per a mi; els episodis estan ordenats de millor a pitjor. Els dos últims episodis són realment dolents, molt dolents.


RuPaul's Drag Race 🥦

Temporada: 12 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★★★☆

Només he vist Drag Race España, així que aquesta ha estat la meva primera temporada d'EE. UU. I, sincerament, wow, m'han encantat totes les queens, especialment Jaida i Gigi. Gigi fent el robot al Snatch Game és probablement la cosa més divertida en la història de Drag Race. A més, m'agrada molt Jaida, així que estic content que hagi guanyat.


RuPaul's Drag Race 🎀

Temporada: 13 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Després de l'espectacular Temporada 12, les meves expectatives eren altes. No és tan bona, però definitivament és una gran temporada també. M'agraden molt les quatre finalistes. No entenc per què Kandy rep tant odi; la trobo molt divertida. Les meves preferides són Gottmik i Symone, així que estic content amb els resultats, encara que crec que haver guanyat Gottmik hauria estat més just.


Drag Race España 🌩️

Temporada: 3 / Plataforma: ATRESplayer / Valoració: ★★★★★★☆☆☆☆

Honestament, després de la Temporada 2, tenien molt difícil mantenir el mateix nivell. A més, sabien que farien una temporada All Stars després, i es nota que van eliminar algunes de les millors queens massa aviat. Pitita és realment talentosa, però li van facilitar massa la victòria. Les meves preferides són Clover Bish i Pakita; les adoro! Clover, miss tot, vas ser robadíssima!


Valeria 🛋️

Temporada: 3 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

La sèrie ha millorat en comparació amb aquella terrible Temporada 1. Tanmateix, la trama és realment dolenta i es torna avorrida amb cada capítol que mires. La millor part d'aquesta sèrie és la banda sonora.


selftape 🍰

Temporada: 1 / Plataforma: Filmin / Valoració: ★★☆☆☆☆☆☆☆☆

No l'he gaudit; no m'agraden moltes coses al respecte ni com actuen. Respeste com es senten, però potser amb una mica de teràpia, no hi hauria tant drama.🎨 ANIMACIÓN

Human Resources 🦋

Temporada: 2 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

M'agrada més aquesta sèrie que Big Mouth; els personatges són més divertits i la història és més interessant. És una llàstima que l'hagin cancel·lat.🎌 ANIME

Guardianes de la Noche 🗡️

Temporada: 3 / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Sí, crec que aquesta temporada no va ser tan bona com l'anterior, però igualment gaudeixo molt d'aquest anime. L'animació és perfecta i estic enamorat de tots els personatges. Aquest final em va fer voler cremar el món per un moment; simplement increïble. No puc esperar la Temporada 4.📺 PELÍCULAS

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 🐜

Plataforma: Disney+ / Valoració: ★★★★★★★★☆☆

Després de Wakanda Forever, les meves expectatives eren força baixes, però sincerament, aquesta va ser una pel·lícula decent. La trama és bàsica com sempre últimament, però té alguns moments divertits i surrealistes que són al·lucinants.Has jugat o vist alguna d'aquestes obres? Quina és la teva opinió?

Commenti


bottom of page