top of page

Ressenyetes - Maig 2023

Com sempre, aquestes són opinions subjectives; no pretenc escriure una ressenya professional. Simplement comparteixo la meva perspectiva i l'experiència que vaig tenir amb cadascuna d'elles.

Videojocs jugats: 1

Sèries vistes: 2

Pel·lícules vistes: 1🎮 VIDEOJOCS

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 💧

Plataforma: Nintendo Switch / Valoració: ★★★★★★★★★★

Ho diré, gairebé vaig suspendre el meu màster per culpa d'aquest joc. No he pogut deixar de jugar; és una obra mestra. Ho he completat gairebé tot, i un cop acabat, em vaig sentir súper buit. Per a mi, Breath of the Wild va ser un 10, però aquest fins i tot el supera. Les noves mecàniques i la construcció del món són perfectes.🎨 ANIMACIÓ

Big Mouth 🐺

Temporada: 6 / Plataforma: Netflix / Valoració: ★★★★★☆☆☆☆☆

Sé que no hauria de veure aquesta sèrie; segueixen donant-li més temporades quan realment no ho mereix. Però és fàcil de veure i té els seus moments...🎌 ANIME

Tokyo Revengers 🏍️

Temporada: 3 / Plataforma: Disney+ / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

Sincerament, no recordava res del que va passar a la temporada 1. Però em vaig veure un resum a YouTube, i més o menys. M'ha agradat la temporada, tot i que m'estic cansant una mica de la fórmula d'anar al futur i al passat. M'hi conformaria amb només una temporada més. El meu principal problema amb aquest anime és que no suporto el protagonista.📺 PEL·LÍCULES

Warewolf by Night 🐺

Plataforma: Disney+ / Valoració: ★★★★★★★☆☆☆

És bastant refrescant per a una pel·lícula de Marvel. Res realment fora d'aquest món, però igualment, és entretinguda.Has jugat o vist alguna d'aquestes obres? Quina és la teva opinió?

Kommentare


bottom of page