top of page

Ressenyetes - Novembre 2023

Com sempre, aquestes opinions són subjectives; no estic intentant escriure una ressenya professional. Només comparteixo la meva perspectiva i experiència viscuda amb cada obra.

Videojocs vistos: 1

Sèries vistes: 5

Pel·lícules vistes: 1🎮 VIDEOJOCS

Lila's Sky Ark 👩🏻‍🦰

M'ha encantat aquesta petita aventura. Té un gameplay molt ben fet, sembla estrany a l'inici, però quan t'acostumes funciona genial. Fan dels detalls i tots els secrets que s'amaguen en el món d'aquest joc.

Plataforma: Nintendo Switch / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆📺 SHOWS SERIES SÈRIES

Gen V 🩸

No m'esperava que aquesta sèrie fos tan bona, m'ha encantat. Al nivell de qualitat de The Boys. La meva teoria és que anava a ser una subtrama de la quarta temporada, però van veure el potencial. Quines ganes de saber més dels personatges principals.

Temporada: 1 / Plataforma: Amazon Prime Video / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆


Loki 🕰️

Doncs m'ha agradat el final. Encara que en general ha sigut una temporada una mica mid, res realment impactant més que un parell de moments. Això sí, obsessionat amb la Miss Minutes, podria haver sigut la villana principal, hauria sigut divertit.

Temporada: 2 / Plataforma: Disney+ / Puntuació: ★★★★★★☆☆☆☆


La Caza: Guadiana // The Hunt 🛳️

Aquesta temporada es dolenta per mi. Se m'ha fet repetitivai en general un sense sentit.

Temporada: 3 / Plataforma: RTVE Play / Puntuació: ★★★★☆☆☆☆☆☆


La Mesías ✝️

Estic sense paraules, un tros de sèrie. El cast és impressionant i la història molt dura però boníssima. L'Amaia està genial i el treball de la Macarena impecable.

Temporada: 1 / Plataforma: Movistar Plus / Puntuació: ★★★★★★★★★☆


Squid Game 🦑

L'he tornat a mirar, m'ha tornat a encantar.

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆🎌 ANIME

Attack on Titan 🌳

No em puc creure que s'hagi acabat aquest anime. M'ha encantat la primera part del capítol final, després es tornen les coses molt rares. Així i tot, un dels millors animes de la història.

Temporada: 4 / Part: 3 / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆📺 PEL·LÍCULES

The Hunger Games: the Ballad of Songbirds & Snakes 🐍

Una mica llarga pel meu gust, però molt ben feta. M'ha agradat, la trama podria ser més interessant, però al ser una seqüela, és la que ha de ser. Em vaig llegir els llibres menys el d'aquesta preqüela, sento que és una bona adaptació encara que ni idea. Ara el que vull és tornar a veure les pel·lícules de la Katniss.

Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆Has jugat a algun d'aquests jocs? Has vist alguna d'aquestes sèries o pel·lícules? Què n'opines?

Comments


bottom of page