top of page

Ressenyetes - Setembre 2023Videojocs jugats: 2

Sèries vistes: 11

Pel·lícules vistes: 4🎮 VIDEOJOCS

Picontier 👾

Sempre m'ha agradat la mecànica de fer-se amic de personatges i com més amistat millors recompenses. El problema aquí és que és massa lent aconseguir cors, així que es torna una mica repetitiu i tediós. Encara que no l'he acabat, he jugat unes quantes hores i és bonic i relaxant.

Plataforma: Nintendo Switch / Puntuació: ★★★★★★☆☆☆☆


Koa and the Five Pirates of Mara 🦪

Bonic, encantador i divertit. Curt i fàcil, però molt agradable si t'agraden els videojocs de plataformes 3D ràpids. M'agrada molt quan les seqüeles són originals i proven coses noves amb els mateixos personatges.

Plataforma: Nintendo Switch / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆


📺 SÈRIES

One Piece 👒

M'ha encantat, probablement el meu live-action preferit d'un anime. M'han agradat els canvis i que se centressin en menys personatges per evitar el caos. Vull dir, la història original funcionava a l'anime, però això és una temporada de 10 capítols. Espero que arribin a Skypiea, em faria molta il·lusió.

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★★★☆


American Horror Story 👽

Després de molt de temps per fi m'estic posant al dia d'American Horror Story, i potser és perquè li tinc apressi als actors, però he gaudit molt veient aquesta temporada. Tots sabem que les primeres temporades sempre seran les millors, i tenint en compte això es poden continuar gaudint les noves sense ser tan crítics. A mi personalment m'agrada que en Ryan Murphy provi coses noves a cada temporada. Així i tot, el final d'aquestes dues històries se senten inacabades i caòtiques.

Temporada: 10 / Plataforma: Disney+ / Puntuació: ★★★★★★☆☆☆☆


American Horror Story 🗽

No està malament, en general millor que les últimes temporades d'AHS. És interessant. M'ha recordat a Pose una mica, però amb un assassí en sèrie, morts més explicites i sense balls.

Temporada: 11 / Plataforma: Disney+ / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆


Burning Body ⛽

La història és interessant, sobretot en estar basada en fets reals i després de veure els capítols de Crims. Han canviat algunes coses i és estrany com tracten algunes coses. Però bé, al final és una sèrie i no un documental, és entretinguda.

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★☆☆☆☆


I Am Groot 🌳

Honestament, l'he odiat. El cgi es veu raríssim.

Temporada: 2 / Plataforma: Disney+ / Puntuació: ★★★☆☆☆☆☆☆☆


Sex Education ⚱️

No és tan bona com les anteriors temporades i afegeixen massa trames i personatges nous per ser una última temporada, així que satura una mica i es perd el focus de la trama principal. M'ha caigut fatal l'Otis durant tota la temporada i la química amb la Meave és inexistent… En fi, tampoc m'ha decebut el final en realitat. La Ruby ha fet carrito de la temporada, com hauria de ser.

Temporada: 4 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆


Swarm 🐝

Molt creepy, però genial.

Temporada: 1 / Plataforma: Prime Video / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆


Paca te lleva al Huerto 🥒

M'encanta com a entrevistadora, només m'ha faltat que alguns convidats fossin més interessants.

Temporada: 1 / Plataforma: Prime Video / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆


Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story 👓

Molt creepy i traumàtica, no sabia d'aquesta història. L'Evan Peters ha fet un treball impecable amb la seva actuació.

Temporada: 1 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★☆☆☆🎨 ANIMACIÓ

Futurama 🚀

Aquesta sèrie solia ser la meva preferida quan era adolescent. Crec que aquesta temporada no és tan dolenta com la gent l'ha criticat, per mi és bàsicament que el meu sentit de l'humor ha canviat una mica i ja no em fa tanta gràcia. Però ha estat bé veure aquests personatges tan estimats un altre cop.

Temporada: 8 / Plataforma: Disney+ / Puntuació: ★★★★★★☆☆☆☆🎌 ANIME

Scissor Seven ✂️

Aquesta sèrie és i sempre ha sigut perfecció, m'ha encantat la temporada. No puc esperar per la pel·lícula.

Temporada: 4 / Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★★★☆


Pompoko 🦝

Una de les poques pel·lícules de Studio Ghibli que no havia vist encara, i vaja el que m'estava perdent. M'ha encantat la manera que té d'explicar la seva història, l'animació i els ossos rentadors són molt bufons.

Plataforma: Netflix / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆📺 PEL·LÍCULES

La Sireneta 🧜‍♀️

Bé, aquesta història no ha envellit gaire bé, això per a començar. La pel·lícula es veu rara, no sé, i em vaig avorrir bastant veient-la. No em van agradar les noves cançons ni el disseny de personatges (especialment Flounder i Sebastian). Encara que la Halle Bailey està increïble i canta genial com sempre.

Plataforma: Disney+ / Puntuació: ★★★★★☆☆☆☆☆


The People we Hate at the Wedding 💒

M'encanten les comèdies caòtiques, m'ha agradat molt. Gran repartiment i divertida.

Plataforma: Prime Video / Puntuació: ★★★★★★★★☆☆


Assassination Classroom 🐙

No és el meu anime preferit, però tenia curiositat per aquest live-action. Molt estrany, especialment com es veu en Koro. Miraré la seqüela òbviament.

Plataforma: Prime Video / Puntuació: ★★★★★☆☆☆☆☆


Comments


bottom of page