top of page

Banderola Theraquia - Invasió Jelly

Ho sé, ho sé. Aquest títol no s'entén molt bé. ¿És una seqüela de Jellyfishers 2? Doncs no. És simplement que vaig fer una banderola amb un disseny d'una de les meves Jellies preferides i ho volia compartir aquí.Theraquia és una de les Jellies del videojoc Jellyfishers. És possible capturar-la a la primera platja de totes, però apareix amb molt poca freqüència.Doncs resulta que estic treballant de professor de plàstica a secundària i l'ajuntament del poble on treballo ens va enviar unes banderoles perquè pintessin els alumnes. Un cop entregades les van penjar per tot el poble. La temàtica era "Cuidem el medi ambient".

El problema va ser que em va sobrar una i no hi havia temps a què un dels alumnes la pintés. Així que vaig haver de pintar jo un disseny molt ràpidament en poques hores.Vaig pensar ràpidament en diverses idees i la que vaig triar és la Theraquia fugint de monstres fets d'escombraries (Garbodor who?). Theraquia és en si una Jelly en forma de Terra que està molt seriosa perquè ningú la té en compte. Així que era perfecta.

El resultat final és el següent:No tinc cap fotografia de la banderola penjada, si la trobo, li'n faré una.

I fins aquí aquest petit blog! Les Jellies conquerint els carrers, un somni fet realitat.

Comments


bottom of page