top of page

Un nou començament!

Després de llegir l'article "No construeixis el teu castell en el regne dels altres", em vaig enrecordar que abans volia coses més grans per a aquest lloc web. Després de pensar-ho, té molt de sentit el que diu l'article. Així que he decidit centrar-me més en el meu lloc web que en les xarxes socials, com he fet durant anys. És per això que obriré un blog i un fòrum aquí, a gocagames.com.Una introducció primer


Em dic Guillem mez Cartes i sóc un desenvolupador de videojocs en solitari de Barcelona. Tinc una llicenciatura en Disseny i Producció de Videojocs estudiada a Tecnocampus. Actualment, sóc professor de secundària i desenvolupo els meus jocs en el meu temps lliure.


Goca Games va començar com un projecte personal el 2018 amb l'objectiu de publicar un joc cada any. Inicialment, els jocs havien de ser llançats el 4 d'abril (el meu aniversari), però alguns d'ells van sortir més tard. Desenvolupo tot tipus de jocs perquè no m'agrada quedar-me tancat en un gènere. A més, m'agrada experimentar amb diferents estils artístics per a cada un dels meus projectes. Actualment, tinc 5 jocs: BLiiNK Staring Contest, Hei, Jellyfishers, Colleggting i TacTac Prologue. El meu major èxit és tenir-ne 2 disponibles a Nintendo Switch.


Jo.

Pel que fa al que ve


Com he mencionat abans, construiré el meu castell aquí, començant per crear alguns blogs. Tot i que no em considero el millor escriptor, crec que tinc coses interessants per compartir de tant en tant. Revisaré les meves publicacions dels darrers anys a Instagram, Twitter, Tumblr, etc., i les transformaré en entrades aquí.


A més dels blogs, sempre m'han agradat els fòrums, així que per què no tenir-ne un propi? Això em permetrà publicar guies o trucs pels meus jocs quan vulgui. A més, si algú té algun problema o suggeriment, podrà deixar-ho fàcilment en un comentari. Sé que Steam té fòrums per a cada joc, però no tots els meus jocs estan disponibles allà. A més, tinc altres versions, com les de Nintendo Switch, on les persones no poden demanar ajuda excepte a través del meu correu electrònic.


No espero que aquest lloc web es converteixi en la pàgina més gran existent, però estaré content si rebo comentaris de tant en tant. Això també pot ajudar a augmentar la visibilitat dels meus videojocs. Si has arribat fins aquí, gràcies, i t'animo a registrar-te en aquest lloc web i a participar-hi! M'encanta llegir les opinions dels altres i sempre dono la benvinguda a nous amics amb els braços oberts.

Comments


bottom of page